Si ja ets client, identifica't

Heu perdut la contrasenya?

És la teva primera vegada?

Crea un compte

Política de privadesa

Informació general

7. POLÍTICA DE PRIVADESA I PROTECCIÓ DE LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL D’ANDREU

 
La protecció de les dades personals dels seus clients i de tercers és una de les preocupacions d’Andreu. A fi de preservar i garantir la privadesa, Andreu l'informa que totes les dades personals proporcionades a través d'aquesta pàgina web es tractaran de manera confidencial o d'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i el Reial decret 1720/2007 pel qual s'aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei orgànica 15/1999.
 
     Andreu l'informa que les dades que ens faciliti s'incorporaran a un fitxer responsabilitat de ESTABLIMENTS ANDREU S.L.
 
     L'usuari ha de completar íntegrament el formulari de registre. En cas contrari, Andreu no li podrà prestar els serveis que s'ofereixen al portal. L'usuari, a més, ha de declarar que tota la informació que subministra per a l'accés als portals és verídica, completa i precisa, i s'ha de comprometre a mantenir-la actualitzada i a comunicar qualsevol canvi en les dades personals.
 
     L'usuari consent i autoritza a Andreu a emmagatzemar i tractar les dades de caràcter personal facilitades amb les finalitats següents: (i) poder-li prestar el servei de venda a domicili o recollida a la botiga (ii) remetre-li informació, tècnica, comercial o publicitària sobre els nostres productes, serveis o esdeveniments d’Andreu, (iii) enviar-li enquestes o formularis sobre els nostres productes i serveis, o bé relacionats amb el sector alimentari.
 
     L'usuari consent que li puguin enviar aquesta informació tant per via ordinària com telemàtica.
 
     La resposta als formularis plantejats per rebre informació dels nostres productes, serveis o esdeveniments, a més de qualsevol altre qüestionari que es pugui facilitar en el futur, és totalment potestativa i sempre tindrà caràcter revocable.
 
     Les dades que es recullen són les estrictament necessàries per dur a terme les finalitats abans esmentades.
 
     L'usuari pot exercir el dret d'accés, rectificació, cancel•lació i, si escau, oposició, al tractament de les seves dades de caràcter personal, en els termes i les condicions que preveu l'LOPD. Per exercir aquests drets, i per a qualsevol aclariment, pot contactar amb nosaltres enviant-nos un missatge electrònic a andreu@andreu.cat o per correu postal al C/ Boccaccio, 39. 08205 Sabadell, indicant-nos el seu nom complet i número de DNI.